5 май 1818 година е роден Карл Маркс

Сакралната дата за БГ-социалистите и нещастието на родината ни

На 5 май са родени Карл Маркс и
лидерът на българските социалисти Сергей Станишев
Вторник, 5 Май 2009

5 май – сакрална дата за БГ-социалиститеКарл Маркс

На 5 май 1818г. в германския град Трир се ражда Карл Хайнрих Мордехай – първият син на еврейския адвокат Хайнри Маркс. Никой автор не е имал повече читатели, никой революционер не е обединявал повече надежди, никоя идеология не е довела до повече убииства и никой човек не е имал такова влияние върху света, каквото Карл Маркс през ХХ век.

Марксизма: Философия на насилието

Погледнати общо трудовете на маркс оправдават само едно - насилствената революция! В основата на тази философия е разбирането за развитие чрез насилие над другите (единство и борба на противоположностите). Днес вече може да ни звучи смешно тълкуванието на Енгелс, че пилето и черупката са в смъртна борба помежду си в която пилето от ембрион ще излезне победител, като разруши черупката. Но тази основна и нечовешка идея подкрепена философски от всичките трудове на Карл Маркс доведе до 150 милиона невинни жертви избити във мирно време без съд и присъда.

Маркс: геният на злото

За да оправдае насилието и замъгли съвестта на хората Маркс използва страданието като оправдание и отрече вярата в Бога и духовното в човека за да заглуши съвестта на комунистите революционери - хора които подлъгани от неговата философия се превърнаха в безмилостни диктатори и убиици. Изучавайте историята и ще разберете, че без тези философски оправдания такива нечовешки режими никога не биха се появили. Във всяка епоха доброто и злото са се оценявали според господстващите идеи, а това с най-голяма сила се отнася за зверствата на комунизма оправдани като добро от идеологията на Маркс. Така Карлс Маркс се явява геният на злото, наместникът на Сатана на земята, Антихриста обърнал Евангелието за любовта с главата надолу.


При все това във времето в което живее неговите теории, схващането му за света са всеобщо отхвърлени, днес почти никой не го изучава. В очите на мнозина той е главен отговорник за някои от най-големите престъпления в историята.

През октомври на 1835г., усвоявайки латински, гръцки и малко иврит, Карл е изпратен от баща си в Бон да следва право. Баща му е трябвало да отиде да си го прибере поради разгулния му и пиянски живот там.

През 1843г. Маркс пристига в Париж. През лятото на 1844г. се среща с Фридрих Енгелс. От този момент в разсъжденията и действията си Фридрих и Карл ще бъдат неразделни. Заедно написват „Немската идеология” – една от най-значимите им творби. През 1846г. двамата приятели основават в Брюксел Комитет за комунистическа кореспонденция. Крайната цел на организацията е да застанат в центъра на европейската революционна дейност.

Манифестът: призив към революция довел един кошмар

През януари 1848г. Маркс съставя „Манифест на комунистическата партия” – текст поръчат от Лигата на комунистите в Лондон, който ще се превърне в най-разпространявания до днес нерелигиозен текст. Той
призовава към революция и разрушение на "буржоазните институции", включително и семейството. Този манифест е събирал прах, докато се превръща в инструмента, който Ленин използва през 1917 за да завземе властта в Русия. От този момент пред светът започва да се разгръща един кошмар. Нация след нация падат в ръцете на безбожните комунисти. На 1.5 милиарда Марксизма бива наложен като национална идеология. На основата на тази философия комунистическите правителства упражняваха мощен монопол в контрола над населението. За 70 години приложение, Марксизма-Ленинизма доказа, че е най-варварския и нечовешки принцип на управление някога появявал се в историята.

Капиталът: катастрофален за икономиката

„Защото сме социалисти” и „
Капиталът” са двете най-популярни творби за родните социалисти в последно време. Но какъв бе ефекта от Марксистките икономически теории в комунистическите страни? На кратко, прилагането на тази теория бе катастрофално за Съветската икономика, както и за всички страни където имаше влияние. Но въпреки провала на тази философия, БСП и днес не могат да осъзнаят, че комунизма никога няма да проработи понеже е базиран на една грешна теория. Марксизма е неспособен да разреши човешките проблеми, а носи само зло, понже се основава на отричането на Бог.

Сергей Станишев: управление на глобалната корупция

На този ден през 1966 г., в украинския град Херсон, е роден и лидерът на българските социалисти
Сергей Станишев. Сергей Дмитриевич Станишев е 48-мият министър-председател на България. Завършил Историческия факултет на Московския държавен университет. Започва работа във Висшия съвет на БСП като главен експерт. През 2000 г. е избран за член на ВС и на ИБ на ВС на БСП като секретар по международните въпроси. На 44-я конгрес на БСП (2001) е избран за председател на ВС на партията. БСП ще остане в историята като партията най-масово ограбвала страната, по толкова мащабен начин, че дори не можеш да ги обвиниш. В тяхното управление не можеш да откриеш един двама корумпирани. При управлението на БСП говорим за глобална, системна и професионално обмислена корупция и ограбване на страната.

КРИТИКА НА ТРУДОВЕТЕ НА МАРКС:
Марксизма - Ленинизма
Материализъм
Материалистичната диалектика
Историческия Материализъм
МАРКСИЧЕСКАТА ПОЛИТИКОНОМИЯ
Маркс за отчуждението
Многобройните масови убийства на Комунизма
.

Популярни публикации