ВидеоЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА: Многобройните жертви на Комунизма

Ан Апългам описва ужасите на социализма. Трагедията на нашето време, е че страданието на Комунистическите народи не е описано и разбрано на Запад. Убийствата започват от самото начало на Комунизма. Съветския Комунизъм е основан на насилие и смърт, поради една философия, която го оправдава - Марксизма. В действителност, дори Фашисма е бледа имитация на Комунизма.

Трябва да помним Украинците уморени от глад, бити и убивани - над 40 милиона. Трябва да помним, как Ню Йорк Таймс отричаше това да се е случвало. Същия Ню Йорк Таймс знаеше за Холокоста, но почти не го споменава. Нека помним, интелектуалците убити във всички източни нации, където идва Комунизма. Нека помним милионите убити в Камбоджа, само защото са знаели да четат или са носели очила. Нека помним всички тези които са умряли поради тази извратена, грозна философия.

Нека запомним, идиотите на запад, позволили и окуражавали това да се случи. Които крещяха за корупцията на запада, а прикриваха стотиците милионите убийства в Комунизма. Толкова много кръв тежи на тяхната съвест. Невежите, повтарящи мантрата, че повече хора са убити в името на религията... Не! Не! Не! Много, много повече хора са убити в името на Атеизма - Комунизма; Стотици милиони - повечето в един единствен век. Убити по нечовешки начин, защото не са били Червени! Срам! Срам! Срам!

Престъпленията на Комунистите: Жертви на Комунистическия ТоталитаризъмПопулярни публикации