Най-опасната секта днес: Хуманизмът

Най-опасната религия на съвремието:
Хуманизъм - Релативизъм
Хомър Данкън


"Хуманизмът е не просто най-голямото зло на света, но той е и най-измамната от всички религиозни философии."

Както пише Тим Ла-Хей в книгата, Битка за съзнанието, "Повечето злини в света днес могат да се проследят до Хуманизма, който превзе правителствата, Обединените Нации, образованието, телевизията и другите най-влиятелни неща в живота."

Хуманизмът контролира днешното общество чрез мрежа от организации - Хуманистични асоциации, образователни, профсъюзи, про-сексуални програми, университетите, "порно списания", в болниците и дори в учебниците на децата ни. Но до колко целите на Хуманизма са хуманистични? Оказва се, че ценностите, които той прокарва са страшно деструктивни за семейството и обществото, и особенно опасни за младите.

Какво вкарва Светския Хуманизъм в съзнанието на хората?

1. Абсолютно отрича традиционните морални ценности - всеки който издига такива, според тях е зъл и аморален.

2. Отричат почитането на всякакъв авторитет, включително и родителския, или вярата в авторитета на Бог.

3. Утвърждават егоизма - крайния индивидуализъм, като най-вишето добро. Всеки да прави каквото си иска, за да задоволява моментните си желания.

4. Кулминацията на всичко това е логично следствие на изброените им аргументи. Заключението в "хуманистичния манифест" е, че трябва да се позволи свободата на всякакъв вид сексуалност; със същия секс, извън брака, с много партньори, включително и с малки деца и животни, а "Семейството" да се отрече, като остарела и ненужна единица.

Днес наистина се води реална идеологическа битка за съзнанието на младите


Повечето хора дори не са чули за съществуването на "Хуманистичния манифест", но въпреки това младежта е пропита с пропагандата на Светския Хуманизъм. Младите буквално цитират гореспоменатите 4 точки които са основата на хуманизма.

Хуманистите отричат Бог и издигат тези материалистични, атеистични, аморални ценности активно пропагандирайки, че опасността за младите днес са религиите; вярата в Бог, вярата в Семейството, в Истинската любов, в моралните ценности. Те критикуват християнските и другите деноминации, като секти заплашващи да заблудят децата ни с морални ценности, докато те самите безпрепятствано да могат да развръщават децата ни с аморалност, индивидуализъм и свободен секс. Те проникват навсякъде; дори и във собствения ни дом, в училището, в кината, в литературата която четем...

Живеем наистина в абсурдно общество, където доброто и злото са обърнати буквално наопаки - с главата надолу. Можем ли да запазим децата си от тази безбожна, развратна идеология, която ни залива отвякъде?

В интернет намирам изказвания като това на Мирослав Мурджов: “Свидетели на Йехова” е най-опасната секта в света. Или, "Интересно кой ще се бори с най-опасната секта - православната. Секта, която изцяло е обладана от средновековно мислене и изповядва нравственост и принципи". В това е абсурда - всички се концентрират върху уш-опасното влияние на сектите. Но с какво са опасни те? Днес религиите имат много малко реално влияние в живота на младите. Още повече, те по никакъв начин не ни влияят към аморалност, най-много да ни научат на морал. Четем безмислените заплахи за, "ордите, враговете на България - СЕКТИ и МАСОНИ." В същото време, аморалността открито ни се натрапва отвсякъде. Докато "Дявола е замаял вярващите да се критикуват помежду си", той безпрепятствано доминира цялата ни култура чрез Светския Хуманизъм и свободния секс.

Хуманизмът, като ръждата, разяжда и разбива семействата ни, брака ни, и морала на децата ни.

Кога ще отворим очите си за реалността? Най-опасната секта която руши реално устоите на морала това е сектата на Светския Хуманизъм - релативизма, който неусетно и отвсякъде влиза в съзнанието и живота ни, в семейството ни, в умовете на децата ни. Това е безбожна религия - култ към егоизма, култ към аморалността и свободния секс. Тя работи подмолно и невидимо, като самият сатана, като бързо, и безвъзвратно завладява съзнанието и живота ни. Представители на една от най-опасните секти в света, която не е регистрирана у нас - хуманизма, са навсякъде около нас.

Хуманистите буквално контролират телевизията, медиите, изкуството, модата, училищата... зарибяват масово. Ние не сме свободни. Нашите деца отиват в училища в които срещат насилие, наркотици, анти-морална пропаганда... Хуманизмът е най-опасната религия на съвремието. Тя е сектата - идеологията, която безпрепятствано завербува децата ни за каузата на аморалността. А светът е все още сляп за неговото разрушително и дяволско влияние.
(Материалът е нередактиран превод от Английски)

Бележка: Първия Хуманистичен манифест е написан през 1933 г. и директно отрича моралните ценности. Вторият Хуманистичен манифест критикува този подход и призовава за масово пропагандиране на Хуманистичните-аморални ценности чрез всички средства. Едва през 90-те излезна книга разкриваща мащабите на пропагандната дейност прокарвана чрез продукциите на Холивуд. Това стана след като някои от основоположниците сами започват да осъзнават отрицателния резултат от нейното влияние. Настоящата статия отразява вижданията на Обединителното движение на д-р Мун. Основните подбуди за критиките и преследването към този Кореец са поради силното му влияние в борбата с Аморалния Хуманизъм и Атеистичния Комунизъм (по време на Студената Война).
Най-големите религиозни фанатици днес


Популярни публикации