Пророчество от 16 век за появата на Комунизма и Атеизма

Пророчеството на Девата от 16 век
Пророчество от 16 век за появата на Комунизма през 20 век и трите Световни войни наказващи света за атеизма, безверието и аморалността

Пророчеството от Фатима разкрива трите тайни; първо видението за Ада; второ - злините на Русия (Комунизма) тровещи света; и трето Архиепископ облечен в бяло (появата на Месията, който ще сложи карй на Комунизма). В откровение се казва на Сестра Лусия - "Сатана е готов за решителната битка с Бог и ние трябва да изберем".

Откровенията на Сестра Мариана, в Кидо - Еквадор, началото на 16 век (400 години по-рано). Исус и Мария се появяват на сестра Мариана де Йесус Тоес. Тя вижда страданието на Исус, а същевременно вижда как тъмен облък навлиза и обхваща църквата. Божи Ангел се появява и казва, че Бог иска да и разкрие тайна.

Трите Войни през 20 век ще накажат света

Бог, Отец, ще накаже престъпния свят за неговите грехове във 20 век. Това става преди 400 г. Той и показва три меча, с които наказанието ще дойде (Трите Световни Войни). Те символизират греховете, заради които човечеството ще бъде наказано; Атеизма, Разединението и Аморалността. Атеизма се отнася до разширяващия се Материализъм и Комунизма. Разединението се отнася до липсата на единство и егоистичните спорове между вярващите. Аморалността се отнася до нарастващата сексуална разпуснатост - сбободния секс и хомосексуализма. Всичко това се случва в 20 век, както това пророчество предсказва 400 години по-рано.

Дева Мария продължава да се явява на Мариана. В едно от виденията и показва Сатана - Луцифер, обхванат от огън във Ада. Казва и се, че човечеството трябва да се разкае, за да спре ядът на Бог, или ще бъде наказано за греховете си. Всички тези послания са идентични на посланията от Фатима.

През 1599 и се казва, че след 200 години Масоните ще вземат контрол над правителството на Еквадор. А Католическия президент ще бъде убит. Това наистина се случва. Гарсия Морено, Католически президент, е убит през 1875 г.

Атеизма и корупцията ще навлязат в църквата

През 1610 Дева Мария и дава шокиращо послание. Бог ще накаже света като позволи колапс на вярата. Най-висшата иерархия в църквата ще корумпира вярата. Вярата ще упадне по целия свят. Сатана ще управлява почти изцяло чрез своята тайна мрежа на земята, която ще проникне дори в църквата. Това е тъмния облък, който я обхваща. Ще корумпира сърцата и душите на вярващите и ще ги води към погибел. Дявола ще атакува свещенниците, ще ги корумпира до скандална степен и води душите им към ада.
"Работата на дявола ще пропие Църквата до такава степен, че ще видите Кардинали срещу Кардинали, Архиепископи срещу други Архиепископи. Свещенниците, които Ме следват, ще бъдат опонирани от другите.. Църквата ще бъде пълна с тези, които приемат компромиси..." Целия свят ще страда последствията от тази загуба на вяра.
Откровението от Акита, 1973 г.

Помислете за нарастването на хомосексуализма всред свещенниците, сексуалните злоупотеби с деца и съдебните скандали, които наистина стават реалност през 20 век. Откровението казва, че упадането и корумпирането на църквата ще е виновно за надигането на Атеизма от Русия.

Атеизма и злото ще нахлуят чрез Русия
Защо Русия е мястото където се казва, че покварата ще навлезе. Атеистичната революция започва в Русия, 1917 г. Червеният звяр се надига и завзема една трета от света. Светът е разделен, както е предсказано, на козите и овцете, след което започва Третата Световна Война - Студената Война. Чрез Световния Съвет на Църквите, Комунистите навлизат и прокарват своите революционни и атеистични стратегии. Комунистите издигат Материалистичната религия, която отрича Бог и издига личности, като Ленин и Сталин, в позицията на Бог. Младежките про-комунистически движения в САЩ дават началото на Сексуалната революция - както пророчеството предсказва.
 
През 1960 г. Третата тайна на Фатима, трябваше да бъде разкрита на света. Но тя не беше разкрита, понеже разкрива, че Църквата ще продължи да тъне в Мъглата, докато накрая Месията не дойде. Той ще сложи край на Комунизма и смачка главата на Сатана, като разруши злата му мрежа завинаги.

Малко хора си дават сметка, че Третата Световна Война вече се случи. Това беше Студената Война. Тя е Идеологическа, но е по-страшна от другите две, взети заедно. Третата Световна Война отнема живота на около 200 милиона в мирно време. Гледайте документалните филми за жертвите на Комунизма.

Религиозен лидер ще сложи край на Комунизма

Но коя е тази личност от откровенията, която побеждава идеологически Комунизма. Малко хора знаят за ключовата роля на основателя на "Победа над Комунизма", преп. д-р Сан Мьон Мун, за мирния край на Студената Война. Освен мащабните Анти-Комунистически шествия, семинари и образователни програми, д-р Мун създава множество организации работещи със студенти, политици, религиозни лидери и световни медии, с цел обръщане на силите в тази Идеологическа война.

Той създава и вестник Вашингтон Таймс, чрез който събужда не само политиците и обществото в САЩ, но и дава 95% от информацията ползвана от радиостанции, като Гласът на Америка и Свободна Европа. Така той по мирен път довежда обществото и лидерите на Марксическите режими да тръгнат по пътя на "Перестройката".

Д-р Мун довежда над 40 бивши и настоящи държавни глави в Москва и в личен разговор с Михаил Горбадчов го увещава да отвори страната. Д-р Мун спонсорира семинари за хиляди Съветски студенти, чрез което спомага бъдещите лидери, да поведът страната в нова посока.

Фактори допринесли за разпадането на Съветската империя
Кой унищожи Комунизма: Измамата на Маркс


ТРЕТАТА ТАЙНА НА ФАТИМА ВСЕ ОЩЕ СКРИТА

Популярни публикации